Gratis billedbog: Bliv coronaviruskriger!

Bliv coronaviruskriger!

Skrevet af Songju Ma Daemicke; Fortalt og illustreret af Helen H. Wu; Oversat af Lea Laura Michelsen and Mikkel N. Jørgensen

Hvad er coronavirus? Hvorfor må jeg ikke gå ud og lege med mine venner, som jeg plejer? Hvad skal jeg gøre? Denne informative billedbog forklarer, i et simpelt sprog, den nuværende situation med coronavirus og viser børn, hvordan de kan hjælpe i kampen mod den.

 

Klik HER for at downloade en printbar version som PDF.

Tak for at læse med! Hvis du kunne lide bogen, så hjælp os gerne med at dele den med flere mennesker! Og klik HER for at downloade en printbar version som PDF.

Besøg vores hjemmeside https://www.yeehoopress.com/ for bogen på andre sprog.

Songju Ma Daemicke er en prisvindende børnebogsforfatter og tidligere softwareingeniør. Hendes bog Cao Chong Weighs an Elephant, var en Best STEM book, vinder af CALA Best Book, Mathical Honor book, og Notable-Social-Studies Book. Hun bor i Chicagos forstad med sin mand og døtre. Besøg hendes hjemmeside på songjumadaemicke.com.

Helen H. Wu er en børnebogsforfatter, illustrator og oversætter, som har skrevet og illustreret over 20 billedbøger. Hun er medforlægger på Yeehoo Press. Som stolt førstegenerationsimmigrant elsker Helen at dele inspirerende historier fra sin egen immigrantoplevelse. Helen er født og opvokset i Hefei, Kina. I øjeblikket bor hun i San Diego, California, med sin familie. Besøg hendes hjemmeside på helenhwu.com.

Lea Laura Michelsen og Mikkel N. Jørgensen er begge ph.d.-studerende ved afdelingen for Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet, Danmark.

Tak for at læse med! Hvis du kunne lide bogen, så hjælp os gerne med at dele den med flere mennesker! Og klik HER for at downloade en printbar version som PDF.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *