Gratis boek: Wees een coronavirus-vechter!

Wees een coronavirus-vechter! BE A CORONAVIRUS FIGHTER [DUTCH EDITION]

Geschreven door Songju Ma Daemicke; Verteld en geïllustreerd door Helen H. Wu; Vertaald door Chanel Enjoem

Wat is coronavirus? Waarom kan ik niet naar buiten gaan en met mijn vrienden spelen? Wat moet ik doen? Dit informatieve prentenboek legt de huidige virussituatie in eenvoudige bewoordingen uit en spoort kinderen aan om te helpen bij de bestrijding ervan!

Klik HIER om de printklare pdf te downloaden.

Klik HIER om de printklare pdf te downloaden.

Bezoek onze website https://www.yeehoopress.com/ voor het boek in andere talen. Help ons alstublieft de boodschap te verspreiden. Jouw ‘delen’ betekenen veel voor ons!

Songju Ma is een bekroonde kinderboekenschrijver en voormalig software-ingenieur.  Haar boek, Cao Chong Weegt een Olifant, was de Beste STEM boek, het winnende CALA Best Book, Mathical Honor book, en Notable-Social-Studies Book.  Ze woont in de buitenwijken van Chicago met haar man en hun dochters.  Bezoek haar online op songjumadaemicke.com.

Helen H. Wu is een kinderboekenschrijver en illustrator van meer dan twintig prentenboeken, en tevens vertaler. Ze is de geassocieerde uitgever van Yeehoo Press.   Als trotse immigrant van de eerste generatie deelt Helen graag inspirerende verhalen uit haar eigen immigranten ervaring. Bezoek haar online op helenhwu.com.

Chanel is een ESL docent, artiest die haar visie deelt door middel van vegetarisch/vegetarisch koken, schrijven & tekenen. Ze publiceerde haar eerste prentenboek in januari 2020, gebaseerd op de Vedische Mythologieën, “10 Heroes”.  
Chanel is geboren in Suriname en grootgebracht in Nederland. Momenteel woont ze met haar familie in de Belgische Ardennen. Bekijk haar online op vaishnavikitchen.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *